2015. február 7., szombat

EXKLUZÍV: Billy megszólal

Billy Gould az új albumról és a jegyeladás
nehézségeiről

A Faith No More zenekar vezetője, a zeneipar egyik (ha nem a leg) elfoglaltabb embere, a mindig mosolygós Bill Gould  időt szakított arra, hogy megosszon néhány gondolatot a rajongókkal, a Faith No More 2. blogon.

Billy jelenleg a májusban megjelenő új albumon dolgozik, és a lemezkészítés nehézségeiről  kérdeztük.
 „Az új album minden szempontból kihívást jelent, sok időt, türelmet és a stúdiófelvételek helyett alkalmazott próbatermi körülmények miatt sok … improvizációt igényel.”

Persze a saját időbeosztás hasznos, mivel senki nem szól bele a munkába.

 „A legjobb a dologban, hogy ez az egész folyamat megtornáztatja az agyam (nagyon!) A problémamegoldó képességem sokat fejlődött az utóbbi időben, és ez nagyon jó!” – mondja a bőgős.



Billy a rajongók által rég várt amerikai turné jegyértékesítési panaszairól is beszélt. Tudvalevő, hogy a múlt héten bejelentett turnéállomások belépői az internetes oldalakon percek alatt elkeltek, majd más oldalakon – jóval magasabb áron – újra elérhetőek voltak.

 „A jegyeladáshoz nem sok közöm van, de ami most történt, az tényleg felbosszantott… nem tudom, hogy pontosan mit is tehetnék a dolog ellen, azon vagyok, hogy megtaláljam a megoldást, mivel ilyenkor a zenekar és a rajongók ugyanúgy rosszul járnak.”

A bőgős néhány, az új albummal kapcsolatos időpontot is megerősített. A „Superhero” maxi március 17-i, kézzelfogható megjelenésével kapcsolatban ennyit mondott: „Úgy tervezzük, hogy márciusban kiadjuk a Superhero-t bakeliten is , de csak nagyon kis példányszámban.”


A nagylemez megjelenésének dátumát a zenekar hivatalosan a jövő héten közli .

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése